iHoorn.nl Local Guide Google logo
Zwem4daagse in ‘’De Waterhoorn’’

Zwem4daagse in ‘’De Waterhoorn’’

 Van maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober organiseert zwembad De Waterhoorn de Zwem4daagse in Hoorn. De Zwem4daagse is een sportief evenement voor de hele familie. Traditiegetrouw krijgt iedereen bij volbrenging van de vier zwemdagen aan het einde een medaille. Op vrijdag is er een DJ voor de disco van 18:00 tot 20:30 uur om de week leuk af te sluiten. 

Tijdens de Zwem4daagse zwem je 4 dagen een zelf te bepalen afstand per dag. Je kunt dagelijks meedoen in de ochtend en in de middag. Kijk voor de exacte tijden op de website of Facebookpagina van De Waterhoorn. 

Plezier en veiligheid 

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseren wordt de Zwem4daagse georganiseerd. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond. 

Meedoen met de Zwem4daagse? Schrijf je dan online in via de website of Facebookpagina van het zwembad of bij de receptie van het zwembad. 

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie