iHoorn.nl Local Guide Google logo
Schaatsen, KPN, De WestFries, Hoorn, iHoorn.nl

Een witte kerst? Kom naar de ijsbaan !

Geen zin om met kerst twee dagen stil te zitten, maar wilt u wel een gezellige en witte kerst?
Kom lekker schaatsen op de ijsbaan!
We zijn 1e kerstdag open van 13.00 – 17.00 uur en 2e kerstdag van 11.00 – 17.00 uur.
In het Kluuncafé is het warm en gezellig en staat de chocomel klaar!

Westfries, Hoorn, kerst, oud en nieuw

Op IJsbaan De Westfries zijn er tijdens de kerstvakantie vanaf dinsdag tal van leuke activiteiten te doen. Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen aan de georganiseerde kinderactiviteiten op de middagen. Van ijssculpturen tot knutselwerkjes maken en diverse andere spelletjes op en rond het ijs. Je kan het zo gek niet verzinnen of het kan bij De Westfries!

Dagelijks wordt er een clinic kunstrijden of shorttrack georganiseerd. Om het jaar goed af te sluiten wordt er op 30 december een oliebollen speurtocht uit gezet op de ijsbaan. De kinderen speuren hier op de hele ijsbaan naar aanwijzingen om de puzzel op te lossen.

Deelname aan de activiteiten is gratis. Je betaalt alleen de entreeprijs van de ijsbaan. Speciaal voor de vakantie is er een arrangement voor kinderen waarbij je voor € 8,95 een entreekaartje en kids box krijgt. Ook aan de volwassenen wordt gedacht. Voor hen is er een arrangement met een entreekaart, warme drank en gevulde koek in de aanbieding voor maar € 10,-

Kijk voor de complete programmering op de website van de ijsbaan: www.optisport.nl/ijsbaandewestfries.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie