iHoorn.nl Local Guide Google logo
Wijnfestival Hoorn

Wijnfestival Hoorn

Wijnfestival Hoorn 21 juli 2018, 16.00 tot 23.00 uur!

Het Wijnfestival Hoorn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar spektakel en heeft zichzelf als uniek festival op de kaart gezet. Zowel levensgenieters als echte fijnproevers kunnen hun hart vervullen met de lekkerste wijnen en delicatessen.

Wijn en delicatessen

Voor het 5de jaar op rij staat Hoorn op 21 juli in het teken van de beste wijn, mogelijk gemaakt door Midiwines en de lekkerste delicatessen, mogelijk gemaakt door vier toonaangevende speciaalzaken. Dit allen op een van de mooiste plekjes van Hoorn, het Baatland.

Kaarten

Voor € 25,75 kunt u een voordeelkart kopen, waarvoor u 4 delicatessen en 4 wijnen krijgt. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar Op=Op.

Unieke plek

Het Wijnfestival Hoorn is een onderdeel van de Waterweek Hoorn 2018. Onze unieke wijnbar en delicatessenstandjes zijn 21 juli van 16.00 tot 23.00 uur allen te vinden op festivalterrein op het Baatland in de haven van Hoorn.

Kaartverkoop

Kaarten zijn online te koop via www.wijnfestivalhoorn.nl.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie