iHoorn.nl Local Guide Google logo
Westfriesgasthuis thuis-app

Westfriesgasthuis thuis-app

Met de nieuwe app ‘@WFG thuis’ van het Westfriesgasthuis kunnen patiënten zich voorbereiden op een bezoek aan het ziekenhuis. Thuis alvast even wat folders doorlezen, een filmpje kijken over een behandeling of uitzoeken hoe het met de maaltijden zit.

Tot nu toe was de app alleen beschikbaar voor patiënten die opgenomen waren in het Westfriesgasthuis. Al sinds 2014 heeft iedere patiënt een iPad op de kamer met daarop de WFG app met informatie over de afdeling waar ze zijn opgenomen, uitleg over onze service en een uitgebreid entertainmentaanbod. Maar ook voor thuis kan die informatie natuurlijk handig zijn.

ziekenhuis, Hoorn

Alvast inlezen
In @WFG thuis is informatie te vinden over de afdelingen waar patiënten een afspraak hebben. Daar zijn bijvoorbeeld brochures, handige websites en filmpjes te vinden. “Je kunt je thuis vast inlezen in wat je te wachten staat,” vertelt Nils van Mourik, manager Facilitair Bedrijf en Vastgoed. “Zo kun je tijdens de afspraak in het ziekenhuis gerichtere vragen stellen.”

Gratis te downloaden
De informatie op de app wordt steeds verder uitgebreid. @WFG thuis is gratis te downloaden. De app is geschikt voor smartphones met besturingsprogramma’s Android (bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S3 en hoger) en iOS (vanaf iPhone 4S).

iOS:
https://itunes.apple.com/nl/app/wfg-thuis/id1193207191?mt=8

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beagleboxx.patient.wfgthuis

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Een reactie plaatsen