iHoorn.nl Local Guide Google logo
Wegwerkzaamheden N302 – De Strip (B&O)

Wegwerkzaamheden N302 – De Strip (B&O)

In verband met wegwerkzaamheden is de oprit naar de N302 bij De Strip in Zwaag van maandag 14 mei tot en met vrijdag 18 mei 2018 afgesloten voor al het verkeer.

Het verkeer wordt omgeleid. Bouwbedrijf Heijmans voert deze werkzaamheden uit in opdracht van de provincie Noord-Holland, als onderdeel van het project N23 Westfrisiaweg. De werkzaamheden kunnen verkeers- en geluidshinder veroorzaken.

Wegwerkzaamheden bij De Strip in Zwaag
Foto: gemeente Hoorn

Wat gaat er gebeuren?

De oprit naar de N302 Westfrisiaweg krijgt een nieuwe indeling, zodat deze goed aansluit op de rotondes. Asfalt wordt verwijderd en opnieuw aangebracht. Na deze afsluiting is de oprit naar de N302 definitief.

Wanneer?

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 14 mei 06.00 uur tot en met vrijdag 18 mei 21.00 uur.

Omleidingsroutes

Het verkeer wordt omgeleid via de Oostergouw en Westerkrabhoofd. Fietsers kunnen langs de werkzaamheden rijden.

Bron: gemeente Hoorn

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

1 gedachte over “Wegwerkzaamheden N302 – De Strip (B&O)”

  1. Nu de strip nog flinke verhogingen nabij de Zebra paden ! Dat is sneu voor de verstokte hardrijders en Zebrapadblinden ,,maar beter voor iedereen die er gebruik van moet maken !

Een reactie plaatsen