iHoorn.nl Local Guide Google logo
Vrij, festival, Vrijfestival, Hoorn, ihoorn.nl

Vrij Festival – Roode Steen – Kerkplein

VRIJ Festival 2016

Op donderdag 5 mei keert het VRIJ Festival terug in #Hoorn.
Het VRIJ Festival, hét Hoornse bevrijdingsfestival, is dit jaar nog groter, nog mooier en met nog betere artiesten. Het VRIJ Festival duurt van 13:00 tot 23:00 uur en is gratis toegankelijk.

Net als afgelopen jaar staat het hoofdpodium op de #RoodeSteen. Op het #Kerkplein zijn allerlei vrijheidgerelateerde actviteiten.

Vrij festival, Hoorn, 2016

Roode Steen:

Max Meser – OIJ – Friends Of The Family – I Am Blazing Lights – Jack Shake and The Wishbones – Dandelion – Kopvoeter

Kerkplein:

Sweet Le Freak – Quinty – GODENZONEN PLAATJESDRAAIERS – Double Clap – Turbo Tijn vrijfestival.nl

PuurHoorn, Hoorn, Puur, Schoon, 2017

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

8 gedachten over “Vrij Festival – Roode Steen – Kerkplein”

 1. Ik hoop dat het volume van het geluid aanvaardbaarder is dab op Koningsdag. Volgens mij moeten er toen mensen gehoorschade hebben opgelopen. Ik ben met de handen over mijn oren de Rode Steen direct weer afgelopen.

  Beantwoorden
  • Wat vervelend om te lezen Anna.
   Nu weet ik dat er metingen gedaan gaan worden om festivals in Hoorn duurzamer te maken. Ik weet niet of geluid ook gemeten gaat worden, maar ik zal het voor je navragen.

   Beantwoorden
 2. Wat wordt er gehanteerd als we het hebben over het aantal decibellen? Hoeveel DbA vinden jullie acceptabel?

  Nee ik ben geen zeurpiet alleen maar voorzichtig.

  Beantwoorden
 3. Oordoppen in doen of gewoon niet naar de stad komen. Wat een geneuzel… wees blij dat de mogelijkheden er zijn en je er van kan en mag genieten! Jaren woonde ik in de stad en dan weet je dit. Je hebt altijd de keuze om ergens anders heen te gaan..

  Beantwoorden
 4. Karin, ik stel een gewone vraag. Ik heb het niet over dat ik het te hard ofzo vind. Maar vraag gewoon wat de norm is. Da’s geen geneuzel of gezeik. Het is gewoon een onderwerp wat mij interesseert. Thats all.

  Beantwoorden
 5. En trouwens Anna Werners heeft het over gehoorschade, dat moet je niet willen. Noem dat maar geneuzel maar gehoorschade is onomkeerbaar, niets meer aan te doen met geen enkele mogelijkheid.
  Met oordopjes er heen gaan vind ik hetzelfde als naar een restaurant gaan met een knijper op je neus.
  Veel plezier vandaag.

  Beantwoorden

Plaats een reactie