iHoorn.nl Local Guide Google logo
Venenlaankwartier, Julianapark, Drone, quadcopter

– Venenlaankwartier –

Een prachtige wijk, nog mooier maken !
– Venenlaankwartier –

De gemeente en Intermaris gaan komende jaren extra investeren in het Venenlaankwartier en Hoorn-Noord. Er staan al meerdere verbeteringen op stapel. Zo gaat de gemeente het riool in een aantal buurten vernieuwen.
Intermaris investeert op dit moment in beide wijken in duurzaamheidmaatregelen bij 400 woningen en het vernieuwen van haar woningen. Ook is er volop aandacht voor het langer zelfstandig en comfortabel wonen. Met de campagne LaatjeHoorn willen gemeente en Intermaris samen met bewoners, bedrijven en organisaties in de wijk kijken wat er nog meer nodig is om de wijk klaar te maken voor de toekomst.

Wijkvisie en uitvoeringpslan

Met de inbreng van bewoners, bedrijven en organisaties in de wijk maken gemeente en Intermaris een wijkvisie en een concreet uitvoeringsplan voor Hoorn-Noord en het Venenlaankwartier. Hierin staat wat ze samen met bewoners, bedrijven en organisaties de komende tien jaar willen veranderen in de wijk. De insteek is om dat wat beter kan te verbeteren, en dat wat goed is te behouden en te versterken.

Venenlaankwartier, Hoorn, iHoorn.nl

Tot en met 13 juli is het team op verschillende plekken in de wijk te vinden.
Meer informatie staat op www.hoorn.nl/laatjehoorn.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie