iHoorn.nl Local Guide Google logo

Thuisrestaurants Hoorn openen hun deuren

Na het succes van vorig jaar organiseren Herberg Hoorn en Voor een mooie stad dit jaar weer Glouwe Bai de Buren.

In de kerstperiode serveren gastvrije inwoners een maaltijd in hun huiskamer voor hun buurt- of stadsgenoten die houden van gezelligheid. Een stoel reserveren kan vanaf nu op de website Voor een mooie stad.

De kerstperiode is bij uitstek een periode van verbinden. Samen eten is daarvoor een goede gelegenheid. 24 thuiskoks nodigen u van harte uit tussen 7 en 31 december 2018. Op de website Voor een mooie stad vindt u het aanbod van de thuisrestaurants, verspreid over heel Hoorn. Gaat u voor een vegetarische maaltijd in Risdam, Italiaans in de binnenstad of liever vis in Hoorn Noord? Voor iedereen is wat wils in elke wijk van Hoorn. Reserveer snel een stoel, want de belangstelling is groot!

Herberg Hoorn

Glouwe Bai de Buren is één van de activiteiten die georganiseerd worden vanuit stichting Herberg Hoorn via de stadscommunity Voor een mooie stad. In december 2018 organiseert en bundelt de stichting allerlei activiteiten in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid rond het thema ‘Hoorn, Stad van Ontmoeting’. Voor meer informatie op de website Herberg Hoorn.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie