iHoorn.nl Local Guide Google logo
Schrijf je in voor de Hoornse Zomerspelen.

Schrijf je in voor de Hoornse Zomerspelen.

Van maandag 15 tot en met vrijdag 26 juli 2019 vinden voor de 22ste keer de Hoornse Zomerspelen plaats.

Twee weken lang kunnen kinderen spelen en sporten op verschillende plekken in Hoorn. Team Sport van de gemeente Hoorn organiseert de Hoornse Zomerspelen. De inschrijving is nu geopend via www.sportencultuurhoorn.nl.

Programma

Op het programma van de Hoornse Zomerspelen staan vele activiteiten. Er zijn themadagen, zoals de Funsurvival, Samcitytour en Zig/Zag Hoorn. Daarnaast kunnen kinderen meedoen met diverse clinics om bijvoorbeeld hun obstakelskills te verbeteren of te leren surfen. Tijdens de Zomerspelen in De Waterhoorn staan onder andere aqua bootcamp, watervoetbal en zeemeerminzwemmen op het programma. De ‘Zomerspelen On Tour’ biedt in verschillende wijken leuke activiteiten voor kinderen vanaf 6 jaar.

Inschrijven

Het overzicht van alle activiteiten vind je op de website Sport en cultuur Hoorn. Voor meer informatie kun je bellen met de medewerkers van Team Sport via 0229 25 22 00. Voor sommige activiteiten moet je je inschrijven of betaal je een kleine bijdrage. Kinderen die al een account hebben, bijvoorbeeld vanwege deelname aan de Jeugdsportpas of de Nationale Sportweek, kunnen dit account gebruiken.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie