iHoorn.nl Local Guide Google logo

Schelphoek vol in ontwikkeling !

Ondanks de corona-crisis hebben de ontwikkelingen op de Schelphoek in Hoorn niet stil gestaan. Het team van Kaap Hoorn Charters heeft samen met Ooms Bouw & Ontwikkeling onlangs de laatste hand gelegd aan een aantal nieuwe steigers, worden de rietkragen vervangen voor planten en als primeur heeft Kaap Hoorn Club een drijvende Bed and Breakfast geplaatst.

Het Bed and Breakfast van Kaap Hoorn Club ligt al op zijn plaats: 
Het Havenkantoor maakt er al gebruik van en vanaf 1 juli hoopt Kaap Hoorn Club 
de Bed & Breakfast kamers al in gebruik te kunnen nemen!

DCIM\100MEDIA\DJI_0775.JPG

De Bed and Breakfast kan onderdak bieden aan 8 personen waarvan de bovenste verdieping dienst kan doen als een ware honeymoon suite met prachtig uitzicht over de haven en het Markermeer.

De Marina Kaap Hoorn is ooit begonnen met een enkele steiger met ligplekken voor een klein aantal vaartuigen. Momenteel kun je als waterrecreant niet meer om de Marina Kaap Hoorn heen.

De haven is voorzien van alle gemakken;
Er is een havenmeester aanwezig, toiletten, douchen, een trailerhelling en voldoende gratis parkeergelegenheid.  De haven is met een groot hek en camera’s beveiligd.
Daarmee is de Marina Kaap Hoorn toch echt een volwaardige haven te noemen!

Het team van Kaap Hoorn Charters hebben in de Marina Kaap Hoorn 48 meter kopsteiger en diverse hoofdsteigers met vele vingersteigers in verschillende lengtes, goed voor maar liefst 120 ligplaatsen!

Sicco -havenmeester-, heeft ondanks de vervelende Coronatijd nog hoop op een paar mooie maanden waarin mensen nog heerlijk kunnen genieten van deze mooie haven. 

De goede samenwerking met Oranje Buiten zorgt ervoor dat ook de inwendige mens geprikkeld wordt.
Het team van –Kaap Hoorn Charters– is er klaar voor!

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie