iHoorn.nl Local Guide Google logo

Openingsweekend Kunstijsbaan De Westfries.

Hoorn Op 28 en 29 september opent Kunstijsbaan De Westfries haar deuren voor het nieuwe schaatsseizoen. Het openingsweekend is een leuke, sportieve kick off met aantrekkelijke kortingen. 

Op zaterdag 28 september om 11.30 uur wordt het schaatsseizoen feestelijk geopend. Vanaf dan vinden er gedurende de dag clinics plaats en presenteren de diverse verenigingen zich. 

Op zaterdag heb je tussen 11.30 en 16.30 uur de mogelijkheid om vrij te schaatsen. Op zondag 29 september kunnen de vroege vogels zich vanaf 9 uur op de ijsbaan melden. 

Schaatsen voor maar 2 euro! 

Zowel op zaterdag als zondag betaal je slechts € 2,00 om lekker te komen schaatsen! 

Gratis erwtensoep 

Kom tijdens het openingsweekend tussen 14:00 en 16:00 uur naar ons gezellige warme Kluuncafé en ontvang een gratis kopje Unox erwtensoep! 

Nieuw dit seizoen: eerste 4 uur gratis parkeren 

Vanaf 1 september kunnen bezoekers van Kunstijsbaan De Westfries de eerste vier uur gratis parkeren. Let op, want er moet nog wel een vrijkaartje uit de automaat gehaald worden! 

Kortingsactie rittenkaarten 

Traditiegetrouw kun je tijdens het openingsweekend ook met aantrekkelijke korting je rittenkaart kopen of opwaarderen. Deze korting is alleen geldig op 28 en 29 september. Je ontvangt € 5, korting op een 10-rittenkaart, € 15,- korting op een 20-rittenkaart en € 25,- korting op een 40-rittenkaart. 

Adres: Kunstijsbaan De Westfries, Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn 

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie