iHoorn.nl Local Guide Google logo
Opening zwemseizoen Zwembad de Wijzend

Opening zwemseizoen Zwembad de Wijzend

Op zondag 28 april 2019 opent buitenbad de Wijzend weer zijn poorten en heet Optisport u van harte welkom om een frisse duik in het heldere water van dit prachtige zwembad te nemen.

Kun je niet wachten om te gaan zwemmen en wil nu al je zomerabonnement kopen? Kom dan op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april van 18:00 tot 20:00 naar de Wijzend en koop alvast je zomerabonnement. Komen deze avondblokjes niet goed uit? Dan bieden wij ook dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 april van 09:00 tot 11:00 uur de mogelijkheid om het abonnement aan te schaffen. Profiteer ook dit jaar weer van een voorverkoopkorting!

zwembad, Hoorn, zwaag, blokker, Wijzend, Optisport, zomer

Zwemlessen en groepslessen in de Wijzend

Ook zwem- en groepslessen worden er weer volop georganiseerd aankomend seizoen. Vanaf dinsdag 7 mei worden er, met uitzondering van de schoolvakanties, twee keer per week zwemlessen gegeven in de Wijzend voor de niveaus A, B, C en zwemvaardigheid. De lessen zijn op dinsdag en donderdag vanaf 17:00 uur. Als na inschrijving blijkt dat er van een of meerdere niveaus te weinig inschrijvingen zijn om één groep te maken, kan worden besloten om groepen te formeren van een combinatie van niveaus.

Inschrijven voor de zwemlessen kan per e-mail via wijzend-teamleider@optisport.nlonder vermelding van naam, geboortedatum en zwemniveau van het kind.

Ook wordt er net als in voorgaande jaren op dinsdag om 19.00 uur een Aqua’Bootcamp georganiseerd. Bij voldoende animo wordt het aantal trainingen per week mogelijk uitgebreid.

Naast de reguliere zwemlessen zullen in de zomervakantie net als vorig seizoen ’s ochtends zwemlessen aangeboden worden.

Heeft u vragen over de zwem- en groepslessen of wilt u zichzelf of uw kind inschrijven voor de zwemlessen? Wij heten u op zondag 28 april 2019 graag welkom tussen 10:00 en 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden.Daarnaast vindt u alle informatie op www.optisport.nl/wijzend

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Een reactie plaatsen