iHoorn.nl Local Guide Google logo

Kinderactiviteiten op de IJsbaan De Westfries tijdens de Voorjaarsvakantie!!

Van zaterdag 16 februari tot en met zondag 24 februari zijn er vele leuke activiteiten voor de kinderen bij IJsbaan de Westfries.
Naast het normale vrij schaatsen kunnen kinderen zonder extra kosten deelnemen aan de activiteiten.
Elke dag is er wat leuks te doen, van knutselen tot clinics van de verenigingen.

De tijd vliegt voorbij en de voorjaarsvakantie staat alweer bijna voor de deur. Het is de laatste vakantie van het schaatsseizoen en daarom zijn er leuke activiteiten. Zo staat er de hele week weer een grote springkussen, knutselen, speurtocht, kleurplaat kleuren( inleveren en misschien win jij wel een prijs), en een ballonnenman komt om leuke figuren te maken. Kijk voor de complete programmering op onze website www.optisport.nl/ijsbaandewestfries

Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten te gaan doen. Schaatsen combineren met de voorjaarvakantie activiteiten is ook nog eens leuk en super gezond. Lijkt het jou/jullie leuk? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar ijsbaan de Westfries voor een sportief dagje weg.

Deelname aan de activiteiten is gratis ( dagelijks tussen 13.00 en 16.00 uur ).
Je betaald alleen de entreeprijs voor de ijsbaan.
Speciaal voor de voorjaarsvakantie is er een arrangement voor de kinderen een kidsbox (tot 17 jaar) voor € 10.75 p.p. Ook voor de volwassenen is er een arrangement, een warme drank en een gevulde koek voor € 9.95 p.p.

Wij wensen jullie veel plezier op onze mooie IJsbaan De Westfries.
Ons adres is Westfriese Parkweg 5 in Hoorn, tel. 0229-277660

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie