iHoorn.nl Local Guide Google logo

Kerstvakantieactiviteiten bij IJsbaan de Westfries

Op 22 december tot 6 januari zijn er vele leuke activiteiten voor de kinderen bij IJsbaan de Westfries in de kerstvakantie.
Naast het normale vrij schaatsen kunnen kinderen zonder extra kosten deelnemen aan de activiteiten. Elke dag is er wat leuks te doen, van knutselen tot clinics van de verenigingen.
Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten te gaan doen. Schaatsen combineren met de kerstvakantie activiteiten is ook nog eens leuk en super gezond.
Lijkt het jou/jullie leuk? Kom dan in de kerstvakantie naar ijsbaan de Westfries voor een sportief dagje weg en krijg meteen een kortingsvoucher voor je volgende bezoek.

De tijd vliegt voorbij en de kerstvakantie begint alweer bijna. Een fijne tijd om samen te zijn met het gezin en de familie. Tijdens de vakantie zijn er doordeweeks activiteiten van 13:00 t/m 16:00 uur aanwezig op de ijsbaan. Er zijn leuke knutselactiviteiten waar je mooie kerstbomen, sneeuwpoppen en andere kerstversiersels kan knutselen. Daarnaast is er een super leuke fotoactie en komt de kerstman op bezoek. Verder is er een kerstspeurtocht en een springkussen aanwezig voor de kinderen. Als laatste worden er clinics gegeven door verschillende verenigingen waar je gratis aan kunt deelnemen.

Het springkussen, de fotoactie, de knutselactiviteiten en de speurtocht zijn er de hele vakantie. De andere activiteiten zijn op de volgende dagen gepland:

–       Kerstman rondje op de slee, 24 en 26 december.

–       Dweilorkest, 27 en 28 december

–       Koek en zopie, 28, 29, 30 en 31 december

Tevens zijn onze welbekende deals er weer! Zo heb je al voor kinderen entree met een goed gevulde kidsbox voor maar € 10,75 p.p. of voor de volwassenen entree met een kopje koffie/thee en een vers afgebakken gevulde koek voor maar € 9,95 p.p..

Tot snel op de Westfries!

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie