iHoorn.nl Local Guide Google logo

Kerst op het Plein pakt dit jaar nog groter uit ! -Hoorn-

HOORN – Dit weekend wordt  ‘Kerst op het Plein’ voor de tweede maal georganiseerd in de binnenstad van Hoorn. Na het succes van vorig jaar zijn de activiteiten flink uitgebreid. Het evenementenplein heeft een volle programmering en de kerstmarkt loopt zaterdag en zondag helemaal door tot het begin van het Kleine Noord.

Leerjaar
‘’Vorig jaar was desondanks de drukte een leerjaar voor ons’ aldus Bas Pronk namens de organisatie. ‘Er is veel animo voor een kerstevenement in Hoorn en dit jaar gooien we alle registers open. Door samen te werken met Herberg Hoorn staat de programmering als een huis. Er is extra ruimte gecreëerd op het plein en tussen de schaatsbaan en kinderactiviteiten staat een verwarmde tent die als sfeervolle XXL huiskamer dient. Ook staan daar verschillende sneeuwhuisjes met echte winterkost als snert, bratwurst en broodjes rookworst. Zondag organiseren we dit jaar voor het eerst een groot Kerstontbijt voor de ouderen uit Hoorn.

 

Openingstijden en entree
De kerstmarkt heeft afwijkende openingstijden. Namelijk zaterdag van 10 tot 17 uur en zondag van 12 tot 17 uur. Het plein op de Noorderveemarkt is op vrijdagavond geopend van 12:00 tot 24:00 uur, zaterdag van 10 uur tot 24 uur en zondag van 12 tot 23.00 uur. De entree is gratis. Wel vragen we een vrijwillige bijdrage die wordt geschonken aan stichting Tweestrijd.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie