iHoorn.nl Local Guide Google logo
Kermis Blokker leeft van 14 t/m 18 september

Kermis Blokker leeft van 14 t/m 18 september

Van 14 tot en met 18 september is het kermis in Westerblokker.

Er is de afgelopen periode veel energie gestoken in het organiseren van een gezellig kermisprogramma voor jong en oud.

Zoals bij een echte kermis hoort komen er als vanouds weer vier dagen lang kermisattracties (autoscooters, zweefmolen, draaimolen, trampoline, schiettent, etc.) op het Beursplein te staan.

In samenwerking met de exploitanten zijn er diverse acties geregeld. Zo is er gratis schminken op zondagmiddagen EURO-dag op dinsdag.

Ook in en rond café Het Gouden Hoofd is tijdens de kermis van alles te beleven.

De vrijdag ná het traditionele bakvoetbal is er vanaf 00.00 uur een gezellige afterparty.

Zaterdag start het feest in Het Gouden Hoofd om 20.00 uur met DJ Wicky met als thema “White”, kom in het wit.

Zondag vanaf 16.00 uur gaat het dak er af tijdens het ‘Oktoberfest’ in de feesttent voor Het Gouden Hoofd met medewerking van de feestband “Die Schluchtenkracher. Vanaf 20.00 uur doet DJ Dolphin er nog een schepje boven op.

Maandag is het Lazy Monday, lekker bijkomen van het weekend. Kermispoker vanaf 16.00 uur, vanaf 18.00 uur biefstuk eten voor een tientje

Dinsdagavond wordt De Reünie van Blokker. Iedereen, jong en oud is vanaf 20.00 uur van harte welkom om als vanouds weer klas– en dorpsgenoten, vrienden en bekenden te zien en te spreken op deze ouderwets gezellige slotavond. Vanaf 20.00 is er live muziek met de BOOMING PIANO’s.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie