iHoorn.nl Local Guide Google logo
“Je blijft met je poten van de hulpverleners af!”

“Je blijft met je poten van de hulpverleners af!”

Duidelijke woorden van minister Ivo Opstelten op 1 januari 2014.

Om toch nog even aandacht te vragen voor agressie en geweld tegen hulpverlener hebben wij geprobeerd de 3 hulpverlenende disciplines op de Roode Steen te krijgen voor een fotoshoot.
Helaas was er onvoldoende capaciteit om aan ons verzoek te kunnen voldoen.

Toch hebben wij geprobeerd op ludieke, maar respectvolle, wijze alsnog uw aandacht te vragen voor agressie en geweld tegen hulpverleners.

In een persbericht van het Openbaar Ministerie laat de persofficier weten dat er bij agressie en geweld tegen mensen met een publieke functie, doorgaans een strafeis van ten minste 200% geëist wordt !

De politie NHN heeft ons laten weten dat zij in hoorn snel meer politiemensen kunnen leveren, afhankelijk van het incidentenpatroon.

En een woordvoerster van het Westfriesgasthuis ziekenhuis laat ons weten dat er vanwege het grote verzorgingsgebied van het WFG altijd al een volledige bezetting is die reeds voorziet in pieken in spoedeisende zorg.

Wij hopen dat u de hulpverleners niet nodig zult hebben, maar mocht u ze onverhoopt toch nodig hebben,

ze staan voor u klaar, en behandel ze met respect !

de redactie.

NJB_0020

NJB_0039 NJB_0044 NJB_0031

 

 

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Een reactie plaatsen