iHoorn.nl Local Guide Google logo
Internationaal ijshockeytoernooi bij ijsbaan de Westfries -Hoorn-

Internationaal ijshockeytoernooi bij ijsbaan de Westfries -Hoorn-

De Blue Mountain Cougars uit Hoorn spelen een internationaal ijshockeytoernooi op de Westfriese ijsbaan. Alweer de 6e editie van het ‘Pete Stiel International ice hockey tournament’ , genoemd naar de huidige trainer van de Blue Mountain Cougars uit Hoorn. Dit jaarlijks terugkerend toernooi wordt over 2 dagen gespeeld.

ijshockey, Hoorn, toernooi, schaatsen, icehockey,

Op 7 en 8 april aanstaande is de Westfries het strijdtoneel van teams uit Duitsland, Zwitserland, Belgie, Amerika en natuurlijk Nederland met een team uit Den Haag en de Blue Mountain Cougars. Er wordt gespeeld over twee volle dagen met 8 teams. De gehele Westfries zal worden getooid in ijshockeysferen en worden opgeluisterd met muziek en veel gezelligheid.

De wedstrijden vangen op zaterdag 7 april aan om 8.00 uur en eindigen ongeveer om 18.00 uur. De zondag wordt er gestart om 9.00 uur met de finale rond de klok van 15.00 uur.

De toegang is gratis en voor de kids is er een mini ijshockeyveldje zonder ijs maar met ballen.

U bent van harte welkom!

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

1 gedachte over “Internationaal ijshockeytoernooi bij ijsbaan de Westfries -Hoorn-”

  1. Goedemiddag, mijn naam is Mariëlle van der Hout. Ik ben secretaris van de Stichting Stedenband Hoorn-Pribram. Ik verwijs u hiervoor naar onze website http://www.stedenbandhoorn.nl De stedenband met deze Tsjechische stad is inmiddels 25 jaar oud en onze stichting zoekt en onderhoud contacten op veel gebieden.
    Tsjechië is een fanatiek ijshockey land en wij vroegen ons af of het mogelijk is dat voor een volgend toernooi in 2019 een hockeyteam uit onze zusterstad uitgenodigd kan worden.
    Ik hoop dat ik in ieder geval een reactie zou kunnen ontvangen. U kunt ons bereiken via onderstaande mail of via info@stedenbandhoorn.nl
    Met vriendelijke groet,
    Mariëlle van der Hout

Een reactie plaatsen