iHoorn.nl Local Guide Google logo

Hoornse handbalkampioenen

Afgelopen vrijdag was voor het handbal schoolteam van het Tabor College (speelsters van d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus samen) de landelijke finale van Olympic Moves, de grootste schoolsport competitie van Nederland. Na de openingsceremonie in het Olympisch stadion in Amsterdam tezamen met 5000 sporters werden de handbalwedstrijden in Aalsmeer gespeeld.

Na winst op het Segbroek College uit Den Haag, het Carmel College uit Emmen en het Commanderij College uit Gemert werd in de halve finale gewonnen van het ISW Hoogeland uit Naaldwijk.

Een prachtige en té spannende finale tegen het Carmel College Salland uit Raalte eindigde na reguliere speeltijd in 7-7. Strafworpen moesten beslissen wie de winnaar werd. Na 10 strafworpen ging het dak eraf….

Het Tabor College won de nationale titel voor schoolteams en is daarmee handbalschool van Nederland!

Het Tabor college feliciteert en bedankt de deelnemende meiden met hun geweldige prestatie:
(en hun coach Joyce Hillen)

Amber Beerepoot, Fleur Luppens, Alyssa Vriend, Manon Laan, Britt Koopman, Aranka Deun, Bianca Brandhoff, Loes Huibers, Mila Schuitemaker en Sarah Dekker

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Een reactie plaatsen