iHoorn.nl Local Guide Google logo
Hoorn – Getuigenoproep zestal branden

Hoorn – Getuigenoproep zestal branden

De afgelopen maand zijn er in de wijk Kersenboogerd een zestal branden geweest waarvoor de politie getuigen oproept zich te melden.

De eerste brand was op zondag 4 juni rond 22.45 uur aan de Veranda. Hier stond een stapel oud papier in brand. Een getuige heeft gezien dat er een persoon bij de stapel stond en vervolgens wegliep in de richting van de Pergola. De persoon is niet meer aangetroffen.
Op zondag 11 juni vonden er twee branden plaats. De eerste woedde tussen 01.20 en 01.45 uur aan de Kievit. Hier stond een schutting van een woning in brand. De twee brand betrof een scooter aan de Pergola rond 03.00 uur.
Maandag 19 juni vond er opnieuw een brand plaats aan de Pergola. Tussen 04.00 en 04.15 uur stond een tuinhuisje in brand. Er zijn hier aanwijzingen gevonden dat het gaat om brandstichting.
Een dag later, op 20 juni, kreeg de politie melding van een brand bij Cypres. Rond 00.30 uur stond hier een container in brand. Ook hier werden aanwijzingen gevonden voor brandstichting.
Dinsdagmiddag, 21 juni, stond een auto in brand aan de Patio rond 01.30 uur. De politie heeft sporen van brandstichting aangetroffen.
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze branden. Graag zouden zij in contact komen met getuigen die op of rond deze tijdstippen een verdachte situatie hebben waargenomen of andere informatie voor ons hebben.

Heeft u informatie?
U kunt zich melden via 0900-8844 of via een contactformulier op internet https://www.politie.nl/contact/contactformulier.html. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie