Honden Taarten. Hondensnoepjes En Verjaardagstaarten.

Deze recepten voor hondensnoepjes en verjaardagstaarten kunnen worden gebruikt om zelfgemaakte hondentaarten te maken in uw eigen keuken.

Of het nu een speciale traktatie of een speciale gelegenheid is, doe-het-zelf hondentaarten zijn de meest inventieve manier om uw hond het gevoel te geven dat hij een echt verwende pup is.

Zelfgemaakte hondensnoepjes worden steeds populairder omdat eigenaren van gezelschapsdieren de beste traktaties voor hun hond willen maken, vaak met behulp van alledaagse keukeningrediënten.

Deze recepten zijn gemaakt door ouders van huisdieren. Ze zijn hondvriendelijk en bevatten heerlijke lekkernijen. U moet echter rekening houden met de voedingsbehoeften van uw hond voordat u het juiste recept voor hondentaart kiest.

Wat Voor Cake Kan Een Hond Eten?

Als je al een hondenbezitter bent, weet je waarschijnlijk al dat chocolade giftig is voor je hondenvriend. Misschien ben je ook benieuwd naar de ingrediënten van een verjaardagstaart, zoals het glazuur, vanille of bloem.

Deze ingrediënten kunnen door honden worden gegeten, maar ze bevatten vaak veel vet, suiker en tarwe. Het is het beste om de hondentaart van uw hond zelf te maken, zodat ze maar een klein deel krijgen.

Ideale ingrediënten voor het maken van uw eigen hondentaart zijn enkele van de favoriete kleverige lekkernijen van uw pup, zoals pindakaas, appelmoes en pompoen.

Hondenbezitters die handig zijn, hebben verjaardagstaarten voor honden gemaakt waar honden van kunnen genieten met rauw hondenvoer.

Hondentaartrecepten: 10 Doe-het-zelf-verjaardagstraktaties Voor Honden

Hondentaartrecepten 10 Doehetzelfverjaardagstraktaties Voor Honden

Verjaardagstaart Voor Honden – Appel, Kaneel En Pompoen

Verjaardagstaart Voor Honden  Appel Kaneel En Pompoen

Een foto geplaatst door op

Ingrediënten Een grote eetlepel pindakaas
2 rijpe bananen
2 middelgrote eieren
2 kopjes havermoutkuipje
roomkaas
4 zoete aardappelen
4 eetlepels water

Werkwijze
Prak de bananen met een vork in een grote kom.
Spatel de eieren, havermout en water door de banaan.
Kokosolie kan worden gebruikt om een bakvorm in te vetten.
Plaats het mengsel in een bakvorm. Bak 25 minuten op 180°. Dit mengsel zal je basis vormen.
Maak het glazuur door de zoete aardappelen te koken en vervolgens te mengen tot een puree. Combineer met roomkaas.
Als je het glazuur hebt gemaakt, haal je je bodem uit de oven en laat je hem afkoelen.
Verdeel het glazuur over de bodem. Laat het een nacht in de koelkast afkoelen.
Snijd in kleine stukjes en serveer.

Recept via schniffn/Instagram

Ingrediënten
De taart

3/4 kopje bloem
1/2 theelepel bakpoeder
1/4 theelepel bakpoeder
1 groot ei
2 eetlepels pindakaas
2 eetlepels olijfolie
1/4 kopje appelmoes ongezoet
2 eetlepels honing

De frosting
1/2 kop zware slagroom

Werkwijze
Verwarm de oven voor op 177 C. Bekleed een ronde bakvorm van 15 cm (of een broodvorm van 9×13 cm) met bakpapier en spuit met bakspray met antiaanbaklaag.

Meng bloem, bakpoeder en bakpoeder door elkaar. Giet in pannen.

Bak 20-30 minuten, tot ze bruin zijn en een tandenstoker die in het midden is gestoken er schoon uitkomt. Laat volledig afkoelen voor het glazuur.

Om glazuur te maken: klop zware slagroom tot zich stijve pieken vormen.

Frost cake naar wens. Je kunt het recept voor glazuur verdubbelen en de cake torteren (de cake horizontaal doormidden snijden) om er een cake met 2 lagen van te maken.

Bewaar het maximaal 3 dagen in de koelkast.

IngrediëntenVoor de cake
1 ei
1 theelepel honing
1/2 kopje appelmoes
1/4 kopje pindapuree
1 kopje bloem
1 theelepel bakpoeder
2 theelepels olie

Het glazuur
1/2 kopje Griekse yoghurt
1/4 kopje pindakaas
Droge hondensnoepjes

Methode
Om een dikke, gladde vloeistof te maken, klop je alle ingrediënten behalve de bloem en het bakpoeder samen in een grote kom.
Combineer het vloeibare mengsel met de bloem en het bakpoeder en mix tot je een pasta-achtige consistentie hebt.
Bak het mengsel in een grote ovenvaste kom op 180°C.
Meng alle ingrediënten samen in een kom. Klop ze vervolgens samen om het glazuur te maken.
Zodra je hondentaart is afgekoeld, breng je het glazuur aan en bedek je met de favoriete brokjes van je hond.

Een foto geplaatst door op

Ingrediënten
Voor de cake
1 blikje tonijn (met waterzeef)
2 el bloem
1 ei
2 el geraspte kaas (optioneel)

Het glazuur
1 eetlepel pindakaas
1 el yoghurt of roomkaas
Brokjes, voor decoratie

Werkwijze
Voor de cake
Meng alle cake-ingrediënten tot een geheel.
Verdeel het mengsel in 4 delen. Maak van 3 delen een platte cirkelvorm om de cakelagen te vormen, waarbij u het laatste deel in de vorm van uw keuze verandert.
Leg op bakplaat met antiaanbaklaag
Bak 12-15 minuten

Om het glazuur te maken
Combineer de glazuuringrediënten tot ze glad en smeerbaar zijn.
Smeer het glazuur op elk plat cirkelvormig stuk cake en stapel ze op elkaar. Leg daarna het laatste stuk erop.
Gebruik voor het decoreren enkele van de gewone brokjes van je pup en plaats deze rond het glazuur erop.

Recept via lhots.

e/Instagram

IngrediëntenVoor het cakebeslag
3 eieren
1 3/4 kopjes ongezoete appelsoep
1 1/2 kopjes gewone, vetvrije Griekse yoghurt
1/3 gesmolten kokosolie
Scheutje vanille
2 kopjes havermeel
1 kopje bloem voor alle doeleinden
2 1/4 theelepels bakken poeder
1 1/2 theelepel bakpoeder
Bosbessen
Melk

De frosting
283 g magere roomkaas
2/3 kopje magere Griekse yoghurt Ahornsiroop
in een scheutje
2/3 kopje niet-xylitol pindakaas
1 3/4 kopjes tapiocameel

Werkwijze
Meng alle ingrediënten voor het cakebeslag, behalve de droge ingrediënten (meel, bakpoeder, bakpoeder), met de bosbessen, melk en mix vervolgens.
Voeg vervolgens de droge ingrediënten toe aan de kom en roer alles door elkaar. Giet het tot slot in een met bakpapier beklede pan.
Bak het mengsel 30 minuten op 350 ° F.
Nadat de hondentaart uit de oven is gehaald, snijdt u drie cirkels uit met een cakeband van 4-13 cm.
Meng de icingrediënten in een grote kom en zeef in tapiocameel.
Bekleed een cakering, leg er een laag cake in en bedruip met melk.
Bedek alle drie de lagen met een dikke laag glazuur. Voor decoratie kun je meer bosbessen toevoegen.
Zet de cake minimaal een nacht in de vriezer.

Recept via TikTok