iHoorn.nl Local Guide Google logo
Herfstvakantie kinderactiviteiten in IJsbaan De Westfries

Herfstvakantie kinderactiviteiten in IJsbaan De Westfries

Van 22 t/m 26 oktober organiseert IJsbaan De Westfries veel kinderactiviteiten in de herfstvakantie. Naast het normale vrij schaatsen kunnen kinderen zonder extra kosten deelnemen (je betaald alleen de entreekosten) aan de activiteiten. Elke dag is er wat leuks te doen, van knutselen tot spellen op en om het ijs.Herfstvakantie

De tijd vliegt, de zomer is nog maar net voorbij of de herfstvakantie staat alweer voor de deur.
Maar wat ga je doen? Tijdens de vakantie zijn er activiteiten van 13:00 t/m 16:00 uur aanwezig op de ijsbaan. We hebben super leuke knutselactiviteiten waar je de mooiste spookjes, pompoenen en dennenappels kan knutselen. Verder worden er clinics gegeven door de verenigingen van Kunstschaats vereniging Hoorn, West-Friese kunstrij club en de Blue Mountain Cougars waar je aan kunt deelnemen. Als laatste is er een Halloween speurtocht en een springkussen aanwezig voor de kinderen.

Schaatsen staat voor plezier en veiligheid

In Noord-Holland kun je wel zeggen dat, leren schaatsen bij de opvoeding hoort. Sinds 29 september zijn we weer geopend voor een nieuw schaatsseizoen. Wij hopen dat je weer met veel enthousiasme naar de ijsbaan komt, Voor kinderen is het ontzettend leuk om te leren schaatsen en daarom bieden wij bij IJsbaan De Westfries naast de schaatslessen via de verenigingen en Duosport ook de mogelijkheid om vrij te schaatsen. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten te gaan doen. Schaatsen combineren met de herfstvakantie activiteiten is ook nog eens leuk en super gezond. Jong geleerd is oud gedaan.

Hoorn, IJsbaan, De Westfries, schaatsen, herfst, herfstvakantie

Maandag 22 oktober:
– Kleuren en kastanje figuurtjes maken in de Hoge Noor
– Stormbaan

Dinsdag 23 oktober:
– Spelletjes op het ijs
– Stormbaan
– Kleuren en Knutselen in de Hoge Noor
– Clinic van Kunstschaats vereniging Hoorn 14:00 uur t/m 15:00 uur

Woensdag 24 oktober:
– Knutselen en kleuren in de Hoge Noor
– Stormbaan
– Spelletjes op het ijs
– Clinic van Westfriesche Kunstrij Club Hoorn 15:00 uur t/m 16:00 uur

Donderdag 25 oktober:
– Stormbaan
– Clinic van Blue Mountain Cougars 13:00 uur t/m 15:00 uur

Vrijdag 26 oktober:
– Thema: Halloween
– Stormbaan
– Speurtocht
– Clinic van Kunstschaats vereniging Hoorn 14:00 uur t/m 15:00 uur

Ben je enthousiast geworden voor de herfstvakantie activiteiten of schaatslessen­? Bekijk onze website of Facebookpagina.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

IJsbaan De Westfries
E: westfries-kassa@optisport.nl
T: 0229-277660

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie