iHoorn.nl Local Guide Google logo

Doe mee met de IRONMAN !

Heb je je, net als ruim duizend andere atleten, al ingeschreven voor de IRONMAN Westfriesland? Op 5, 6 en 7 juli 2019 kun je hardlopen, fietsen en zwemmen tijdens dit sportspektakel rondom Hoorn.

De IRONMAN strijkt voor het eerst neer in Westfriesland. Dit jaar vinden er laagdrempelige edities van de wereldberoemde triatlonwedstrijd plaats, met de binnenstad van Hoorn als start- en eindpunt.

Programma

  • Vrijdagavond is de Nightrun van 5 km door de binnenstad van Hoorn
  • Zaterdagochtend is er een IRONKIDS-wedstrijd voor jeugd t/m 14 jaar
  • Zaterdagavond is de 4:18:4, dit is een sprintversie met 400 meter zwemmen, 18 kilometer fietsen en 4 kilometer hardlopen
  • Zondagmiddag is de olympische afstand (de 5i50) met 1,5 kilometer zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen

Dit is de eerste editie in een serie van minimaal vier jaar. Volgend jaar vindt met de 70.3 een halve triathlon door heel Westfriesland plaats. De gemeente Hoorn en andere Westfriese gemeenten ondersteunen dit sportfestijn voor jong en oud.

Inschrijven

Inschrijven voor het Ironman Multisport Festival Westfriesland kan tot en met zondag 30 juni 2019 via www.ironman.com/multisportwestfriesland. De 5i50 kost € 90, de 4:18:4 € 45, NightRun € 17,50 en Ironkids € 10.

Via Hoorn.nl

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie