iHoorn.nl Local Guide Google logo
Hoorn, muziek, live in Hoorn, 2019, zaterdag 22 juni

De line-up van de 9e Live in Hoorn!

Zaterdag 22 juni komen Paskal, Bas, Peter en Norman eindelijk weer naar Hoorn, oftewel BLØF!! Maar ook André Hazes komt naar Hoorn, net als Davina Michelle, Snollebollekes en Qmusic het Foute Uur Live.
Het wordt zaterdag 22 juni vanaf 17:00 uur dus weer een ouderwets gezellige avond waarop we luidkeels zullen meezingen met alle hits die voorbij komen.

BLØF zal een live concert geven van 75 minuten waarin alle hits voorbij komen. Van de eerste hitsingle ‘Liefs uit Londen’ tot de vele hits erna als ‘Aanzoek zonder Ringen’‘Alles Is Liefde’,‘Holiday In Spain’ en natuurlijk ‘Zoutelande’. André Hazes was vorig jaar fantastisch op ons podium en dat verdiende een vervolg. Ook nu zal hij weer ruim 75 minuten optreden met z’n band en alle grote hits van zijn vader en van zichzelf laten horen. Trots zijn we op de komst van ‘Beste Zangers’ ster Davina Michelle. Zij brak door met ‘Duurt te lang’, maar zal 22 juni nog veel meer moois van zich laten zien en horen! En de feestvreugde wordt alleen maar groter als je bedenkt dat daarnaast ook de Snollebollekes en Qmusic het Foute Uur Live zullen komen optreden op 22 juni.

Kaartverkoop start zaterdag om 6:00 uur
Een ticket kost 34,75 euro (exclusief 2,75 servicekosten) en is verkrijgbaar via liveinhoorn.nl, via ticketmaster (website, app of telefonisch via 0900- 300 1250 (60 cpm)) en bij alle winkels van Primera.

Meer informatie over de acts en het laatste nieuws over Live in Hoorn is te vinden op liveinhoorn.nl.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie