iHoorn.nl Local Guide Google logo
Borden 30 km/h zone op De Strip

Borden 30 km/h zone op De Strip

In het centrumgebied van De Strip zijn de borden voor de 30km zone geplaatst. Het gaat om het gebied tussen de Lage Hoek/Lucas Sinckstraat en de Hoge Weere/Jan Doustraat.

Ondanks dat de doorstroming goed moet blijven, is een 30km zone hier erg gewenst, omdat er veel voorzieningen in dit deel van de wijk zijn en dus veel mensen. Bovendien is de maatregel erg passend in een kindvriendelijke wijk. Eerder waren er al maatregelen genomen bij het Cruyffcourt. Dit heeft een positief effect gehad op de verkeerssituatie.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

2 gedachten over “Borden 30 km/h zone op De Strip”

  1. Hallo ik vind 30 km een goed idee het is alleen jammer dat de auto mobilist er niets van aan trekt ende gemeente ook niet ik woon zelf op de krijterslaan dat is een wijk waar 30 km gereden moet worden er is geen een gemeente ambtenaar die ooit eens bij zijn eigen denkt we moeten daar eens een radar controle gaan houden dan kunnen ze rijk worden als ik 30 rij dan toeteren ze of knipperen met hun lichten en in enkele gevallen halen ze je in en dat gaat maar net goed .

  2. Ze mogen die borden wel duidelijker maken.

    Daarnaast, een 30-weg moet een zelfregelende weg zijn qua snelheid.(hobbels/versmallingen) Controleren doet de politie niet in 30-zones.

Plaats een reactie