iHoorn.nl Local Guide Google logo
50e verjaardag zwem4daagse in De Wijzend

50e verjaardag zwem4daagse in De Wijzend

Hoorn Van 26 tot en met 30 augustus 2019 organiseert zwembad De Wijzend de Zwem4daagse. De Zwem4daagse is een sportief evenement voor de hele familie.
Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, waardoor het een groot feest is voor jong en oud. 

Zwem4daagse 50 jaar en Optisport 25 jaar 

Het is dit jaar de 50e keer dat de KNZB de Zwem4daagse organiseert. Daarnaast bestaat Optisport dit jaar 25 jaar, waardoor er twee jubilea te vieren zijn. Een extra reden dus om er een feestelijke editie van te maken! Tijdens de zwem4daagse zwemmen deelnemers vier dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per keer. Als beloning voor de prestatie krijgen deelnemers op de laatste dag een medaille en oorkonde. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals clinics en een spetterende einddisco! De clinics worden samen met de verenigingen georganiseerd. Als zwem4daagsedeelnemer kun je gratis deelnemen aan de clinics. 

Programma 

De zwem4daagse vindt in Zwaag plaats van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus. Dagelijks kan er op de volgende tijden gezwommen worden: 

09:00 – 10:00 uur 

15:30 – 17:00 uur 

18:30 – 19:45 uur 

Dagelijks worden er leuke activiteiten georganiseerd. Dus kom zwemmen en doe mee met: hindernisparcours in het water, glijbanenrace, slinger maken, spandoek maken, koekhappen, penalty’s schieten, glijbanenrace en nog vele andere leuke activiteiten. Op woensdagochtend 28 augustus komt het duikteam van Veiligheidsregio Noord een demonstratie geven. Zorg dat je erbij bent! 

Plezier en veiligheid 

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom wordt er elk jaar de Zwem4daagse georganiseerd. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond. 

Meedoen 

Meedoen met de Zwem4daagse? Schrijf je dan in bij de receptie van De Wijzend. Deelname kost € 7,00 voor abonnementhouders en € 11,50 voor niet abonnementhouders.

Hoorn in beeld

iHoorn.nl is een fotoblog over Hoorn en haar inwoners.Op iHoorn.nl zie je iedere dag nieuwe foto's, de laatste nieuwtjes en de leukste tips of wetenswaardigheden. Volg ons op Twitter of like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Plaats een reactie